

Lehké kovbojské fazole
Suroviny 3 porce
- 1 stroužek česneku
- 1 konzerva červených fazolí (velkých)
- 1 konzerva bílých fazolí (malých)
- 1/2 cibule
- 3 párky
- 1 protlak (vĕtší)
- kečup
- sůl
- pepř
- olej
Postup přípravy receptu
Nakrájíme si cibuli na drobno, párek na kolečka.
Na hlubší pánev (nejlépe WOK) dáme olej, osmažíme cibuli, přidáme párek a smažíme tak 2 minutky.
Přidáme protlak a kečup, osolíme, opepříme.
Jako poslední dáme prolisovaný česnek a přidàme fazole.
Povaříme 5 minut a podáváme s chlebem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Lehké kovbojské fazole
-
Dělám stejně, jen bez uzeniny, my raději s kuřecím masem.
-
Dělala jsem zrovna včera, (snad nevadí, že jen z bílých fazolek?
) nám tahle rychlovka moc chutná
-
Jana Remkova : děkuju :))
casino: Název je super :)
Martina : ano ano,jen se mi zbíhají sliny když to vařím :)) -
Skvělá mňamka
Děláme si v Dolomitech, když jezdíme na turistiku a ferraty a zůstáváme týden v horách. Párek nahradíme kvalitní konzervou kuřecího nebo krůtího masa. Česnek zarestujeme po cibuli a přidáme kari pastu. Kečup nedáváme, stačí nálev z fazolí. Je to moc dobré a děsně to voní
-
Super
-
No, občas si také "uvařím" něco podobného.
Chutná mi to
Říkám tomu Fazole líného kuchaře a sám před sebou se pýřím...