Nutriční hodnoty (Polévka z růžičkové kapusty a zelených fazolek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 377 kJ / 90 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 0,50 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,31 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,26 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 2,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 17,60 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Asi 10 10 růžičkových kapustiček(podle množství polévky) | ||
| 1 1 fazolky Bonduel v konzervě(slaný nálev) | Fazolky čerstvé | |
| 1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| lžíce lžíce sádla nebo oleje | Sádlo vepřové | |
| malá cibule | Cibule čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| zeleninový bujón | Bujón zeleninový |