Nutriční hodnoty (Jednoduché kuřecí maso se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 128 kJ / 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,49 g |
Tuky | 24,15 g |
– nasycené | 3,75 g |
– nenasycené | 19,80 g |
–– mononenasycené | 16,71 g |
–– polynenasycené | 3,10 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 3,76 g |
Cholesterol | 143 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 8,24 g |
– cukry | 2,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
260 g 260 g kuřecích prsou | Kuře prso | 260 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
Solamyl na obalení | Bramborový škrob | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
6 ks 6 ks žampionů | Žampion čerstvý | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
chilli dle chuti | Chilli paprička sušená | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného oregana | Oregano sušené | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené bazalky | Bazalka sušená | 2.5 g |
2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |