Nutriční hodnoty (Čokoládový dezert ze dvou surovin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 202 kJ / 1 243 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
| Tuky | 61,30 g |
| – nasycené | 30,43 g |
| – nenasycené | 26,58 g |
| –– mononenasycené | 20,05 g |
| –– polynenasycené | 6,53 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 15,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 173 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 147,50 g |
| – cukry | 135,00 g |
| ––– laktóza | 20,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g kvalitní čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 200 g |
| 2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
| ušlehaná šlehačka | Šlehačka 35% | |
| čerstvé ovoce podle chuti | Jahody čerstvé |