Nutriční hodnoty (Dvoubarevná bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 18 273 kJ / 4 367 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,50 g |
| Tuky | 153,37 g |
| – nasycené | 18,14 g |
| – nenasycené | 123,85 g |
| –– mononenasycené | 87,35 g |
| –– polynenasycené | 36,50 g |
| ––– omega 3 | 10,33 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 311 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 656,15 g |
| – cukry | 291,75 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 balení 1 balení vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
| 1 balení 1 balení kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku rostlinného oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá | |
| rozinky nebo sekané ořechy (nemusí být) | Rozinky |