Nutriční hodnoty (Křupavé brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 044 kJ / 728 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 37,63 g |
| – nasycené | 18,00 g |
| – nenasycené | 18,75 g |
| –– mononenasycené | 15,00 g |
| –– polynenasycené | 3,75 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 34 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 81,00 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g malých brambor | Brambor zimní | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| bylinky (např. provensálská směs) | Petržel nať čerstvá | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce sádla na smažení | Sádlo vepřové | 37.5 g |