Nutriční hodnoty (Červená řepa s fenyklem - salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 693 kJ / 166 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 0,80 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 0,60 g |
| –– mononenasycené | 0,20 g |
| –– polynenasycené | 0,40 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8,89 g |
| Sůl | 20,00 g |
| Sacharidy | 32,00 g |
| – cukry | 11,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 červené řepy střední velikosti | Červená řepa čerstvá | |
| 6 6 velkých polévkových lžic octa | Ocet lihový | |
| 1,2 litru 1,2 litru vody | Voda | 1200.0000476837158 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce (velké) sušeného fenyklu | Fenykl hlíza | |
| 2,5 lžičky 2,5 lžičky soli | Sůl mořská | 20 g |
| 200 g 200 g očištěného křenu | Křen čerstvý | 200 g |