Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červená řepa s fenyklem - salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie693 kJ /
166 kcal
Bílkoviny4,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky0,80 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené0,60 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené0,40 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8,89 g
Sůl20,00 g
Sacharidy32,00 g
– cukry11,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 červené řepy střední velikosti Červená řepa čerstvá
6 6 velkých polévkových lžic octa Ocet lihový
1,2 litru 1,2 litru vody Voda 1200.0000476837158 ml
2 lžíce 2 lžíce (velké) sušeného fenyklu Fenykl hlíza
2,5 lžičky 2,5 lžičky soli Sůl mořská 20 g
200 g 200 g očištěného křenu Křen čerstvý 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.