Nutriční hodnoty (Červená řepa s fenyklem - salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 693 kJ / 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 0,80 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,60 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8,89 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 32,00 g |
– cukry | 11,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 červené řepy střední velikosti | Červená řepa čerstvá | |
6 6 velkých polévkových lžic octa | Ocet lihový | |
1,2 litru 1,2 litru vody | Voda | 1200.0000476837158 ml |
2 lžíce 2 lžíce (velké) sušeného fenyklu | Fenykl hlíza | |
2,5 lžičky 2,5 lžičky soli | Sůl mořská | 20 g |
200 g 200 g očištěného křenu | Křen čerstvý | 200 g |