Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italský čokoládový koláč s mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 037 kJ /
3 833 kcal
Bílkoviny72,26 g
– z toho živočišné bílkoviny18,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,16 g
Tuky262,21 g
– nasycené94,52 g
– nenasycené157,07 g
–– mononenasycené102,95 g
–– polynenasycené54,12 g
––– omega 31,81 g
Vláknina34,04 g
Cholesterol 736 mg
Sodík 300 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy279,00 g
– cukry227,59 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
140 g 140 g 80% čokolády Čokoláda hořká 80% 140 g
110 g 110 g moučkového cukru Cukr bílý 110 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
130 g 130 g mandlové mouky Mouka mandlová 130 g
12 g 12 g kakaa Kakao prášek 12 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
3 3 bílky Vaječný bílek 99 g
20 g 20 g krupicového cukru Cukr bílý 20 g
100 g 100 g mandlových lupínků Mandle loupané 100 g
máslo a mleté mandle na vysypání formy Mandle loupané mleté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.