Nutriční hodnoty (Italský čokoládový koláč s mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 037 kJ / 3 833 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,16 g |
| Tuky | 262,21 g |
| – nasycené | 94,52 g |
| – nenasycené | 157,07 g |
| –– mononenasycené | 102,95 g |
| –– polynenasycené | 54,12 g |
| ––– omega 3 | 1,81 g |
| Vláknina | 34,04 g |
| Cholesterol | 736 mg |
| Sodík | 300 mg |
| Sůl | 0,79 g |
| Sacharidy | 279,00 g |
| – cukry | 227,59 g |
| ––– laktóza | 0,96 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
| 140 g 140 g 80% čokolády | Čokoláda hořká 80% | 140 g |
| 110 g 110 g moučkového cukru | Cukr bílý | 110 g |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 130 g 130 g mandlové mouky | Mouka mandlová | 130 g |
| 12 g 12 g kakaa | Kakao prášek | 12 g |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
| 20 g 20 g krupicového cukru | Cukr bílý | 20 g |
| 100 g 100 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 100 g |
| máslo a mleté mandle na vysypání formy | Mandle loupané mleté |