Nutriční hodnoty (Králík na rozmarýnu a bílém víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 15 399 kJ / 3 680 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,37 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,25 g |
| Tuky | 377,74 g |
| – nasycené | 208,88 g |
| – nenasycené | 163,54 g |
| –– mononenasycené | 141,64 g |
| –– polynenasycené | 21,90 g |
| ––– omega 3 | 2,81 g |
| Vláknina | 10,66 g |
| Cholesterol | 782 mg |
| Sodík | 2,43 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 31,78 g |
| – cukry | 12,01 g |
| ––– laktóza | 2,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 králičí stehna | Králík stehna | |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 snítky 2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| vývar z kostí podle potřeby | Vývar masový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| zbytek slaniny | Špek | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 1 snítka 1 snítka libečku | Libeček čerstvý | |
| 150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| 150 ml 150 ml vývaru z kostí | Vývar masový | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 kostička 1 kostička másla | Máslo kravské | 250 g |