Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fenykl v omáčce s modrým sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 391 kJ /
811 kcal
Bílkoviny33,54 g
– z toho živočišné bílkoviny19,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,04 g
Tuky50,60 g
– nasycené21,62 g
– nenasycené28,68 g
–– mononenasycené24,72 g
–– polynenasycené3,97 g
––– omega 30,26 g
Vláknina21,60 g
Cholesterol 96 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,04 g
Sacharidy44,44 g
– cukry17,40 g
––– laktóza1,29 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 bulva 1 bulva fenyklu Fenykl hlíza 540 g
1 1 šalotka (nebo červená cibule) Šalotka čerstvá
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
vývar z tvrdých částí fenyklu Fenykl hlíza
80-100 g 80-100 g sýru s modrou plísní Niva 50% t. v s. 90 g
1 obdélníček 1 obdélníček smetanového sýra Sýr tavený
sůl (opatrně, sýr je slaný) Sůl mořská
voda z uvařených těstovin na zředění omáčky Těstoviny pšeničné
nasekaná jádra vlašských ořechů Vlašské ořechy
zelené výhonky fenyklu Fenykl hlíza

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.