Nutriční hodnoty (Fenykl v omáčce s modrým sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 391 kJ / 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,04 g |
Tuky | 50,60 g |
– nasycené | 21,62 g |
– nenasycené | 28,68 g |
–– mononenasycené | 24,72 g |
–– polynenasycené | 3,97 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,04 g |
Sacharidy | 44,44 g |
– cukry | 17,40 g |
––– laktóza | 1,29 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 bulva 1 bulva fenyklu | Fenykl hlíza | 540 g |
1 1 šalotka (nebo červená cibule) | Šalotka čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
vývar z tvrdých částí fenyklu | Fenykl hlíza | |
80-100 g 80-100 g sýru s modrou plísní | Niva 50% t. v s. | 90 g |
1 obdélníček 1 obdélníček smetanového sýra | Sýr tavený | |
sůl (opatrně, sýr je slaný) | Sůl mořská | |
voda z uvařených těstovin na zředění omáčky | Těstoviny pšeničné | |
nasekaná jádra vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
zelené výhonky fenyklu | Fenykl hlíza |