Nutriční hodnoty (Chřestový krém s čerstvým hráškem a pršutem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 362 kJ / 804 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,15 g |
| Tuky | 49,98 g |
| – nasycené | 29,86 g |
| – nenasycené | 19,42 g |
| –– mononenasycené | 14,84 g |
| –– polynenasycené | 4,58 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 17,50 g |
| Cholesterol | 173 mg |
| Sodík | 1,25 g |
| Sůl | 3,16 g |
| Sacharidy | 47,20 g |
| – cukry | 11,70 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g odlomených spodních částí zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | 400 g |
| 250 g 250 g hrachových lusků | Cukrový hrášek | |
| 60 g 60 g pršutu | Pršut | 60 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 50 g 50 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |