Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Naložené ředkvičky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 636 kJ /
630 kcal
Bílkoviny2,22 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,22 g
Tuky0,03 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 913 mg
Sůl2,17 g
Sacharidy152,80 g
– cukry144,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 svazky 2 svazky ředkviček Ředkvička čerstvá 220 g
1 hrnek 1 hrnek vinného octu Ocet lihový 250 ml
1 hrnek 1 hrnek vody Voda 250 ml
130-150 g 130-150 g krupicového cukru Cukr bílý 140 g
1 lžíce 1 lžíce dobré sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
šťáva z 1 cm šťáva z 1 cm nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.