Nutriční hodnoty (Naložené ředkvičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 636 kJ / 630 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,22 g |
Tuky | 0,03 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 913 mg |
Sůl | 2,17 g |
Sacharidy | 152,80 g |
– cukry | 144,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
1 hrnek 1 hrnek vinného octu | Ocet lihový | 250 ml |
1 hrnek 1 hrnek vody | Voda | 250 ml |
130-150 g 130-150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce dobré sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
šťáva z 1 cm šťáva z 1 cm nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |