Nutriční hodnoty (Naložené ředkvičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 636 kJ / 630 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,22 g |
| Tuky | 0,03 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,84 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 913 mg |
| Sůl | 2,17 g |
| Sacharidy | 152,80 g |
| – cukry | 144,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
| 1 hrnek 1 hrnek vinného octu | Ocet lihový | 250 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek vody | Voda | 250 ml |
| 130-150 g 130-150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dobré sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| šťáva z 1 cm šťáva z 1 cm nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |