Nutriční hodnoty (Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 681 kJ / 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,96 g |
Tuky | 25,31 g |
– nasycené | 12,93 g |
– nenasycené | 9,98 g |
–– mononenasycené | 6,41 g |
–– polynenasycené | 3,57 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 6,36 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 19,58 g |
– cukry | 7,38 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
70 g 70 g košťálu fenyklu | Fenykl hlíza | 70 g |
2 2 vrchní listy z fenyklové bulvy | Fenykl hlíza | |
60 g 60 g mrkve | Mrkev čerstvá | 60 g |
1,2 l 1,2 l vývaru | Vývar masový | 1200.0000476837158 ml |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
70 g 70 g pórku | Pórek čerstvý | 70 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
libeček | Libeček čerstvý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |