Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 681 kJ /
402 kcal
Bílkoviny20,71 g
– z toho živočišné bílkoviny16,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,96 g
Tuky25,31 g
– nasycené12,93 g
– nenasycené9,98 g
–– mononenasycené6,41 g
–– polynenasycené3,57 g
––– omega 30,46 g
Vláknina6,36 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 221 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy19,58 g
– cukry7,38 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
70 g 70 g košťálu fenyklu Fenykl hlíza 70 g
2 2 vrchní listy z fenyklové bulvy Fenykl hlíza
60 g 60 g mrkve Mrkev čerstvá 60 g
1,2 l 1,2 l vývaru Vývar masový 1200.0000476837158 ml
sůl dle chuti Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
70 g 70 g pórku Pórek čerstvý 70 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
libeček Libeček čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.