Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s rajčatovo-paprikovou smetanovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 722 kJ / 650 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,44 g |
Tuky | 34,23 g |
– nasycené | 14,80 g |
– nenasycené | 17,88 g |
–– mononenasycené | 13,67 g |
–– polynenasycené | 4,21 g |
––– omega 3 | 1,50 g |
Vláknina | 8,66 g |
Cholesterol | 183 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,66 g |
Sacharidy | 26,07 g |
– cukry | 9,43 g |
––– laktóza | 3,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220 g 220 g kuřecích prsou | Kuře prso | 220 g |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce škrobu | Bramborový škrob | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje (arašídového nebo slunečnicového) | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatové pasty | Protlak rajčatový | |
1 lžíce 1 lžíce lahůdkové paprikové pasty | Pasta papriková | 15 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce pálivé paprikové pasty | Pasta papriková | 7.5 g |
2 lžičky 2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 10 g |
150 ml 150 ml kuřecího vývar (podle potřeby) | Vývar masový | 150 ml |
100 ml 100 ml smetany 30% (nebo mléko) | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |