Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s rajčatovo-paprikovou smetanovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 722 kJ / 650 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 57,57 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 55,13 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,44 g | 
| Tuky | 34,23 g | 
| – nasycené | 14,80 g | 
| – nenasycené | 17,88 g | 
| –– mononenasycené | 13,67 g | 
| –– polynenasycené | 4,21 g | 
| ––– omega 3 | 1,50 g | 
| Vláknina | 8,66 g | 
| Cholesterol | 183 mg | 
| Sodík | 1,08 g | 
| Sůl | 2,66 g | 
| Sacharidy | 26,07 g | 
| – cukry | 9,43 g | 
| ––– laktóza | 3,88 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 220 g 220 g kuřecích prsou | Kuře prso | 220 g | 
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce škrobu | Bramborový škrob | 15 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce oleje (arašídového nebo slunečnicového) | Olej řepkový | 11 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatové pasty | Protlak rajčatový | |
| 1 lžíce 1 lžíce lahůdkové paprikové pasty | Pasta papriková | 15 g | 
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce pálivé paprikové pasty | Pasta papriková | 7.5 g | 
| 2 lžičky 2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 10 g | 
| 150 ml 150 ml kuřecího vývar (podle potřeby) | Vývar masový | 150 ml | 
| 100 ml 100 ml smetany 30% (nebo mléko) | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml | 
 
	