Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s rajčatovo-paprikovou smetanovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 722 kJ /
650 kcal
Bílkoviny57,57 g
– z toho živočišné bílkoviny55,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,44 g
Tuky34,23 g
– nasycené14,80 g
– nenasycené17,88 g
–– mononenasycené13,67 g
–– polynenasycené4,21 g
––– omega 31,50 g
Vláknina8,66 g
Cholesterol 183 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,66 g
Sacharidy26,07 g
– cukry9,43 g
––– laktóza3,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
220 g 220 g kuřecích prsou Kuře prso 220 g
sůl (podle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce škrobu Bramborový škrob 15 g
1 lžíce 1 lžíce oleje (arašídového nebo slunečnicového) Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatové pasty Protlak rajčatový
1 lžíce 1 lžíce lahůdkové paprikové pasty Pasta papriková 15 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce pálivé paprikové pasty Pasta papriková 7.5 g
2 lžičky 2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 10 g
150 ml 150 ml kuřecího vývar (podle potřeby) Vývar masový 150 ml
100 ml 100 ml smetany 30% (nebo mléko) Smetana kravská sladká 12% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.