Nutriční hodnoty (Jahody s cukrem zašlehané do pudinku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 622 kJ / 1 105 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,45 g |
| Tuky | 82,05 g |
| – nasycené | 54,07 g |
| – nenasycené | 24,87 g |
| –– mononenasycené | 21,74 g |
| –– polynenasycené | 3,13 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 270 mg |
| Sodík | 85 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 79,10 g |
| – cukry | 79,10 g |
| ––– laktóza | 8,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 270 ml 270 ml smetany ke šlehání (33%) | Smetana kravská sladká 30% | 270 ml |
| 1 1 vanilkový pudink bez vaření | Puding v prášku | |
| 350 g 350 g jahod | Jahody čerstvé | 350 g |
| 2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru (dle sladkosti jahod) | Cukr bílý | 50 g |
| zakysaná smetana (18%) | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| plátky plátky jahod | Jahody čerstvé |