Nutriční hodnoty (Třená bublanina s třešněmi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 22 275 kJ / 5 324 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 76,15 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,15 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,00 g | 
| Tuky | 256,40 g | 
| – nasycené | 143,06 g | 
| – nenasycené | 91,84 g | 
| –– mononenasycené | 80,24 g | 
| –– polynenasycené | 11,60 g | 
| ––– omega 3 | 1,59 g | 
| Vláknina | 22,10 g | 
| Cholesterol | 1,93 g | 
| Sodík | 1,05 g | 
| Sůl | 3,85 g | 
| Sacharidy | 666,90 g | 
| – cukry | 383,00 g | 
| ––– laktóza | 2,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 800 g 800 g třešní | Třešně čerstvé | 800 g | 
| 150 g 150 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 150 g | 
| 250 g 250 g změklého másla | Máslo kravské | 250 g | 
| 250 g 250 g krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g | 
| 1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 7 ml | 
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g | 
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g | 
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g | 
| 2 lžičky 2 lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 10 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g | 
 
	