Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filety candáta na másle, zázvoru a česneku se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 428 kJ /
341 kcal
Bílkoviny6,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,28 g
Tuky22,66 g
– nasycené13,64 g
– nenasycené7,78 g
–– mononenasycené6,82 g
–– polynenasycené0,97 g
––– omega 30,08 g
Vláknina8,26 g
Cholesterol 59 mg
Sodík 77 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy24,67 g
– cukry5,48 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 250 g filetu candáta Candát filet
citronová šťáva Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
3 kolečka 3 kolečka zázvoru Zázvor sušený
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 15 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce přepuštěného másla Ghí 22.5 g
60 g 60 g mrkve Mrkev čerstvá 60 g
70 g 70 g květáku Květák čerstvý 70 g
70 g 70 g brokolice Brokolice čerstvá 70 g
8 koleček 8 koleček bílé části pórku Pórek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.