Nutriční hodnoty (Filety candáta na másle, zázvoru a česneku se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 428 kJ / 341 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,28 g |
| Tuky | 22,66 g |
| – nasycené | 13,64 g |
| – nenasycené | 7,78 g |
| –– mononenasycené | 6,82 g |
| –– polynenasycené | 0,97 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 8,26 g |
| Cholesterol | 59 mg |
| Sodík | 77 mg |
| Sůl | 0,29 g |
| Sacharidy | 24,67 g |
| – cukry | 5,48 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 250 g filetu candáta | Candát filet | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 3 kolečka 3 kolečka zázvoru | Zázvor sušený | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 15 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 22.5 g |
| 60 g 60 g mrkve | Mrkev čerstvá | 60 g |
| 70 g 70 g květáku | Květák čerstvý | 70 g |
| 70 g 70 g brokolice | Brokolice čerstvá | 70 g |
| 8 koleček 8 koleček bílé části pórku | Pórek čerstvý |