Nutriční hodnoty (Srnčí perkelt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 295 kJ / 549 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 98,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,33 g |
| Tuky | 2,87 g |
| – nasycené | 0,87 g |
| – nenasycené | 1,38 g |
| –– mononenasycené | 0,62 g |
| –– polynenasycené | 0,76 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,88 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 358 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 25,12 g |
| – cukry | 16,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g srnčího masa | Srnec kýta | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| olej | Olej řepkový |