Nutriční hodnoty (Zelenina s křehkým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 873 kJ / 687 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,32 g |
| Tuky | 16,30 g |
| – nasycené | 7,27 g |
| – nenasycené | 7,05 g |
| –– mononenasycené | 5,45 g |
| –– polynenasycené | 1,60 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 32,60 g |
| Cholesterol | 106 mg |
| Sodík | 384 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 60,68 g |
| – cukry | 35,28 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kedlubny (nebo brambora) | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 4 4 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 200 g 200 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 200 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 200 g 200 g vepřového masa | Vepřová kýta | 200 g |
| 1 kousek 1 kousek špeku | Špek | |
| 1 lžička 1 lžička instantní jíšky | Jíška máslová | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |