Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka podle babičky Aničky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie23 214 kJ /
5 549 kcal
Bílkoviny107,49 g
– z toho živočišné bílkoviny62,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,16 g
Tuky258,73 g
– nasycené146,90 g
– nenasycené94,39 g
–– mononenasycené83,25 g
–– polynenasycené11,14 g
––– omega 30,94 g
Vláknina13,90 g
Cholesterol 2,21 g
Sodík 832 mg
Sůl2,47 g
Sacharidy690,55 g
– cukry323,25 g
––– laktóza14,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
300 g 300 g pískového cukru Cukr bílý 300 g
450 g 450 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 450 g
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.