Nutriční hodnoty (Bábovka podle babičky Aničky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 23 214 kJ / 5 549 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 107,49 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,33 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,16 g | 
| Tuky | 258,73 g | 
| – nasycené | 146,90 g | 
| – nenasycené | 94,39 g | 
| –– mononenasycené | 83,25 g | 
| –– polynenasycené | 11,14 g | 
| ––– omega 3 | 0,94 g | 
| Vláknina | 13,90 g | 
| Cholesterol | 2,21 g | 
| Sodík | 832 mg | 
| Sůl | 2,47 g | 
| Sacharidy | 690,55 g | 
| – cukry | 323,25 g | 
| ––– laktóza | 14,25 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g | 
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g | 
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml | 
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g | 
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g | 
| 300 g 300 g pískového cukru | Cukr bílý | 300 g | 
| 450 g 450 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 450 g | 
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |