Nutriční hodnoty (Kešu pěna s rybízovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 13 391 kJ / 3 201 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 87,25 g |
| Tuky | 252,00 g |
| – nasycené | 69,00 g |
| – nenasycené | 167,10 g |
| –– mononenasycené | 129,50 g |
| –– polynenasycené | 37,60 g |
| ––– omega 3 | 1,25 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 105 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 138,10 g |
| – cukry | 13,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnečky 2 hrnečky kešu ořechů | Kešu | 500 g |
| 100 ml 100 ml kokosové smetany | Smetana kokosová | 100 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce rybízu | Rybíz červený čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička kokosového cukru | Cukr kokosový | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička psyllia | Psyllium | 5 g |
| máta na ozdobení | Máta peprná list čerstvá |