Nutriční hodnoty (Táborský perkelt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 1 192 kJ / 285 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,52 g |
| Tuky | 2,42 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 1,44 g |
| –– mononenasycené | 0,60 g |
| –– polynenasycené | 0,84 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 14,84 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,23 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 52,20 g |
| – cukry | 27,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kg vepřových kostek (plecko, krkovička, kýta) | ||
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 4 4 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké papriky mleté | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička pálivé papriky mleté | Paprika pálivá | 6 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mouky (nebo obdobné množství jíšky) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| voda dle potřeby | Voda | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |