Nutriční hodnoty (Výpečky na Birellu pečené v pečence)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 978 kJ / 1 429 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 159,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
| Tuky | 65,40 g |
| – nasycené | 23,19 g |
| – nenasycené | 33,15 g |
| –– mononenasycené | 27,49 g |
| –– polynenasycené | 5,66 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 547 mg |
| Sodík | 909 mg |
| Sůl | 3,80 g |
| Sacharidy | 40,50 g |
| – cukry | 15,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
| 250 g 250 g cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
| 100 ml 100 ml polotmavého Birellu | ||
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 4 lžíce 4 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 60 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sušeného česneku | Česnek sušený | 15 g |
| 2 lžičky 2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 10 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |