Nutriční hodnoty (Kynutý chléb)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 181 kJ / 1 716 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,00 g |
| Tuky | 9,60 g |
| – nasycené | 1,68 g |
| – nenasycené | 6,28 g |
| –– mononenasycené | 1,50 g |
| –– polynenasycené | 4,78 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 23,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,61 g |
| Sůl | 9,00 g |
| Sacharidy | 342,80 g |
| – cukry | 25,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
| 100 g 100 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 100 g |
| 250 g 250 g vody | Voda | 250 ml |
| 50 g 50 g brambor | Brambor zimní | 50 g |
| 2 lžičky 2 lžičky kmínu | Kmín | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
| 9 g 9 g soli | Sůl mořská | 9 g |
| 15 g 15 g čerstvého droždí (nebo 5 g sušeného) | Droždí pekařské lisované | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |