Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová kari-citrónová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie1 156 kJ /
276 kcal
Bílkoviny8,37 g
– z toho živočišné bílkoviny6,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,24 g
Tuky15,55 g
– nasycené9,56 g
– nenasycené4,82 g
–– mononenasycené3,38 g
–– polynenasycené1,44 g
––– omega 30,30 g
Vláknina8,34 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy22,75 g
– cukry10,52 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
1 špetka 1 špetka kari Kari
1 1 citrón Citrón čerstvý 90 g
0,5 l 0,5 l vývaru Vývar masový 500 ml
100 ml 100 ml smetany (33%) Smetana kravská sladká 12% 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.