Nutriční hodnoty (Dýňová kari-citrónová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 1 156 kJ / 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 15,55 g |
– nasycené | 9,56 g |
– nenasycené | 4,82 g |
–– mononenasycené | 3,38 g |
–– polynenasycené | 1,44 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 8,34 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 22,75 g |
– cukry | 10,52 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
1 špetka 1 špetka kari | Kari | |
1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
0,5 l 0,5 l vývaru | Vývar masový | 500 ml |
100 ml 100 ml smetany (33%) | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |