Nutriční hodnoty (Dýňová kari-citrónová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 1 156 kJ / 276 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
| Tuky | 15,55 g |
| – nasycené | 9,56 g |
| – nenasycené | 4,82 g |
| –– mononenasycené | 3,38 g |
| –– polynenasycené | 1,44 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 8,34 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 61 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 22,75 g |
| – cukry | 10,52 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 1 špetka 1 špetka kari | Kari | |
| 1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
| 0,5 l 0,5 l vývaru | Vývar masový | 500 ml |
| 100 ml 100 ml smetany (33%) | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |