Nutriční hodnoty (Salát s čekankou, bulgurem a kozím sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 489 kJ / 1 312 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,15 g |
| Tuky | 52,17 g |
| – nasycené | 14,06 g |
| – nenasycené | 36,87 g |
| –– mononenasycené | 24,47 g |
| –– polynenasycené | 12,40 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 27,21 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,09 g |
| Sůl | 2,56 g |
| Sacharidy | 149,48 g |
| – cukry | 28,84 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g bulguru | Pšeničný bulgur | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 40 g 40 g červené cibule | Cibule červená čerstvá | 40 g |
| 30 g 30 g čekankového salátu | Salát hlávkový čerstvý | 30 g |
| 150 g 150 g okurky hadovky | Okurka salátová čerstvá | 150 g |
| 130 g 130 g žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 130 g |
| 110 g 110 g zelené špičaté papriky | Paprika bílá čerstvá | 110 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 30 g 30 g slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 30 g |
| 100 g 100 g kozího sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| nať petrželky | Petržel nať čerstvá |