Nutriční hodnoty (Patison s jogurtem a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 282 kJ / 306 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,29 g |
| Tuky | 13,65 g |
| – nasycené | 2,87 g |
| – nenasycené | 10,24 g |
| –– mononenasycené | 8,41 g |
| –– polynenasycené | 1,83 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 5,19 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 109 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 30,49 g |
| – cukry | 22,34 g |
| ––– laktóza | 9,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší patison | Patizon čerstvý | |
| 200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 22.5 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| několik několik černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 1 lžíce 1 lžíce kvalitního olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
| pepř (nebo grilovací koření) | Pepř černý |