Nutriční hodnoty (Litý koláč pod čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 640 kJ / 3 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,80 g |
Tuky | 107,41 g |
– nasycené | 53,71 g |
– nenasycené | 41,11 g |
–– mononenasycené | 33,85 g |
–– polynenasycené | 7,26 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,17 g |
Sacharidy | 583,11 g |
– cukry | 363,31 g |
––– laktóza | 23,97 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g pískového cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
500 g 500 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 500 ml |
200 g 200 g ostružin | Ostružiny čerstvé | 200 g |
300 g 300 g jahod | Jahody čerstvé | 300 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
lístky lístky meduňky na ozdobu | Máta peprná list čerstvá |