Nutriční hodnoty (Litý koláč pod čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 640 kJ / 3 738 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,80 g |
| Tuky | 107,41 g |
| – nasycené | 53,71 g |
| – nenasycené | 41,11 g |
| –– mononenasycené | 33,85 g |
| –– polynenasycené | 7,26 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 26,00 g |
| Cholesterol | 1,29 g |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,17 g |
| Sacharidy | 583,11 g |
| – cukry | 363,31 g |
| ––– laktóza | 23,97 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g pískového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 500 g 500 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 500 ml |
| 200 g 200 g ostružin | Ostružiny čerstvé | 200 g |
| 300 g 300 g jahod | Jahody čerstvé | 300 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| lístky lístky meduňky na ozdobu | Máta peprná list čerstvá |