Nutriční hodnoty (Cordon bleu - plněný řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 442 kJ / 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 7,56 g |
| – nasycené | 1,82 g |
| – nenasycené | 3,50 g |
| –– mononenasycené | 2,80 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší telecí řízky (možno použít i vepřové) | Telecí kýta | |
| 2 plátky 2 plátky ementálu nebo čedaru | Ementál | |
| 2 2 silnější plátky šunky | Šunka vepřová vařená | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| olej nebo přepuštěné máslo na smažení | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |