Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškovo-čokoládový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 586 kJ /
4 203 kcal
Bílkoviny108,15 g
– z toho živočišné bílkoviny56,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,57 g
Tuky179,41 g
– nasycené44,23 g
– nenasycené117,63 g
–– mononenasycené72,81 g
–– polynenasycené44,81 g
––– omega 30,25 g
Vláknina38,60 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 728 mg
Sůl1,56 g
Sacharidy492,12 g
– cukry372,67 g
––– laktóza15,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hrušek Hruška čerstvá 250 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
250 g 250 g cukru Cukr bílý 250 g
3 lžíce 3 lžíce mandlového likéru Mandlový likér 45 ml
1 lžíci 1 lžíci kakaa Kakao prášek 25 g
75 g 75 g krupice Krupice pšeničná hrubá 75 g
125 g 125 g mletých mandlí Mandle loupané mleté 125 g
50 g 50 g mandlových lupínků Mandle loupané 50 g
3 lžíce 3 lžíce meruňkové marmelády Marmeláda meruňková 45 g
150 g 150 g čokolády na polevu Čokoláda mléčná 30% 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.