Nutriční hodnoty (Hruškovo-čokoládový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 586 kJ / 4 203 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,57 g |
Tuky | 179,41 g |
– nasycené | 44,23 g |
– nenasycené | 117,63 g |
–– mononenasycené | 72,81 g |
–– polynenasycené | 44,81 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 38,60 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 728 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 492,12 g |
– cukry | 372,67 g |
––– laktóza | 15,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hrušek | Hruška čerstvá | 250 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
3 lžíce 3 lžíce mandlového likéru | Mandlový likér | 45 ml |
1 lžíci 1 lžíci kakaa | Kakao prášek | 25 g |
75 g 75 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 75 g |
125 g 125 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 125 g |
50 g 50 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 50 g |
3 lžíce 3 lžíce meruňkové marmelády | Marmeláda meruňková | 45 g |
150 g 150 g čokolády na polevu | Čokoláda mléčná 30% | 150 g |