Nutriční hodnoty (Plněná pečená batáta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 105 kJ / 25 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,23 g |
| Tuky | 1,50 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 1,13 g |
| –– mononenasycené | 0,60 g |
| –– polynenasycené | 0,53 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 1,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 1,95 g |
| – cukry | 0,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední batáta | Batáty neloupané | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| oblíbené koření na pomazánku (podle chuti) | ||
| 1 1 vrchovatá lžíce ricotty | Ricotta | |
| 1 lžíce 1 lžíce ajvaru | Ajvar | 15 g |
| 100 100 g kousků tuňáka (ideálně ve vlastní šťávě) | Tuňák filet | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| mikrogreens (výhonky slunečnice nebo červeného zelí, rukola, řeřicha) | Slunečnicová semínka loupaná |