Nutriční hodnoty (Zapékaný patison)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 026 kJ / 1 201 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,26 g |
| Tuky | 89,86 g |
| – nasycené | 19,41 g |
| – nenasycené | 59,14 g |
| –– mononenasycené | 43,99 g |
| –– polynenasycené | 15,15 g |
| ––– omega 3 | 3,77 g |
| Vláknina | 8,74 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 1,42 g |
| Sůl | 3,34 g |
| Sacharidy | 34,20 g |
| – cukry | 19,20 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední patison | Patizon čerstvý | |
| trocha trocha soli | Sůl mořská | |
| tymián | Tymián sušený | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |