Nutriční hodnoty (Zapečená dýně s bramborami a cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 047 kJ / 2 401 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 86,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,80 g |
| Tuky | 146,60 g |
| – nasycené | 89,86 g |
| – nenasycené | 53,42 g |
| –– mononenasycené | 46,09 g |
| –– polynenasycené | 7,33 g |
| ––– omega 3 | 2,21 g |
| Vláknina | 28,00 g |
| Cholesterol | 444 mg |
| Sodík | 3,31 g |
| Sůl | 8,40 g |
| Sacharidy | 150,20 g |
| – cukry | 41,70 g |
| ––– laktóza | 18,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g nových brambor | Brambor raný | 500 g |
| 1 1 mladá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 500 g 500 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 500 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje na vymazání pekáče | Olej řepkový | 11 ml |
| 400 ml 400 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 12% | 400 ml |
| 300 g 300 g nastrouhaného ementálu | Ementál | 300 g |
| několik několik snítek čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |