Nutriční hodnoty (Kapří filet v papilotě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 696 kJ / 405 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,03 g |
| Tuky | 22,67 g |
| – nasycené | 3,20 g |
| – nenasycené | 19,19 g |
| –– mononenasycené | 16,15 g |
| –– polynenasycené | 3,04 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 13,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 38,29 g |
| – cukry | 31,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 filet 1 filet 1 kapří filet | ||
| 1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 2-3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| koření na ryby | Pepř černý | |
| trocha trocha soli | Sůl mořská | |
| 4 4 tenké plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| čerstvé bylinky na ozdobu | Petržel nať čerstvá |