Nutriční hodnoty (Hovězí steak s letní směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 418 kJ / 339 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 11,34 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,20 g | 
| Tuky | 17,56 g | 
| – nasycené | 11,04 g | 
| – nenasycené | 6,06 g | 
| –– mononenasycené | 5,28 g | 
| –– polynenasycené | 0,78 g | 
| ––– omega 3 | 0,06 g | 
| Vláknina | 32,20 g | 
| Cholesterol | 51 mg | 
| Sodík | 65 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 23,16 g | 
| – cukry | 9,36 g | 
| ––– laktóza | 0,16 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 200 g | 
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g | 
| 1-2 svazky 1-2 svazky jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 180 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g | 
| bylinková sůl | Sůl bylinková | |
| 4 4 vysoké libové plátky hovězího masa (roštěnka, svíčková) | Hovězí kýta | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| celý pepř dvou barev | Pepř černý | |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | 
 
	