Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí steak s letní směsí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 418 kJ /
339 kcal
Bílkoviny11,34 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,20 g
Tuky17,56 g
– nasycené11,04 g
– nenasycené6,06 g
–– mononenasycené5,28 g
–– polynenasycené0,78 g
––– omega 30,06 g
Vláknina32,20 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,16 g
– cukry9,36 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g cherry rajčátek Rajčata cherry 200 g
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
1-2 svazky 1-2 svazky jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 180 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
bylinková sůl Sůl bylinková
4 4 vysoké libové plátky hovězího masa (roštěnka, svíčková) Hovězí kýta
olivový olej Olej olivový
celý pepř dvou barev Pepř černý
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvý tymián Tymián čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.