Nutriční hodnoty (Hovězí steak s letní směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 418 kJ / 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,20 g |
Tuky | 17,56 g |
– nasycené | 11,04 g |
– nenasycené | 6,06 g |
–– mononenasycené | 5,28 g |
–– polynenasycené | 0,78 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 32,20 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,16 g |
– cukry | 9,36 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 200 g |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
1-2 svazky 1-2 svazky jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 180 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
bylinková sůl | Sůl bylinková | |
4 4 vysoké libové plátky hovězího masa (roštěnka, svíčková) | Hovězí kýta | |
olivový olej | Olej olivový | |
celý pepř dvou barev | Pepř černý | |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý |