Nutriční hodnoty (Thajské medové kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 448 kJ / 346 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,46 g |
| Tuky | 0,76 g |
| – nasycené | 0,23 g |
| – nenasycené | 0,30 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,25 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 9,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 47,29 g |
| – cukry | 38,31 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžíce 1 lžíce rozinek | Rozinky | 15 g |
| 1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
| 200 ml 200 ml bílého vína (ne sladkého) | Víno bílé suché | 200 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 špetka 1 špetka mleté pálivé papriky | Paprika pálivá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření na kuře | Grilovací koření | |
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
| olej | Olej řepkový |