Nutriční hodnoty (Těstoviny maccheroni all'arrabbiata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 717 kJ / 1 605 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,90 g |
| Tuky | 45,72 g |
| – nasycené | 11,00 g |
| – nenasycené | 30,60 g |
| –– mononenasycené | 25,98 g |
| –– polynenasycené | 4,62 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 17,50 g |
| Cholesterol | 12 mg |
| Sodík | 265 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 245,37 g |
| – cukry | 16,41 g |
| ––– laktóza | 0,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g těstovin (maccheroni) | Těstoviny pšeničné | 300 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 3 3 velká zralá rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička sušeného oregana | Oregano sušené | 5 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička drceného červeného pepře | Pepř černý | |
| čerstvá plocholistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 20 g 20 g parmezánu | Parmezán | 20 g |