Nutriční hodnoty (Hruškový džem s badyánem a skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 388 kJ / 1 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,17 g |
Tuky | 2,50 g |
– nasycené | 0,42 g |
– nenasycené | 1,50 g |
–– mononenasycené | 0,25 g |
–– polynenasycené | 1,25 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 416,67 g |
– cukry | 391,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hrušek | Hruška čerstvá | 1000 g |
300 g 300 g cukru krupice | Cukr bílý | 300 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
2 2 celé badyány | Badyán | |
2 2 celé skořice | Skořice ceylonská |