Nutriční hodnoty (Hruškový džem s badyánem a skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 388 kJ / 1 766 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,17 g |
| Tuky | 2,50 g |
| – nasycené | 0,42 g |
| – nenasycené | 1,50 g |
| –– mononenasycené | 0,25 g |
| –– polynenasycené | 1,25 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 416,67 g |
| – cukry | 391,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hrušek | Hruška čerstvá | 1000 g |
| 300 g 300 g cukru krupice | Cukr bílý | 300 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 2 2 celé badyány | Badyán | |
| 2 2 celé skořice | Skořice ceylonská |