Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový džem s badyánem a skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 388 kJ /
1 766 kcal
Bílkoviny4,17 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,17 g
Tuky2,50 g
– nasycené0,42 g
– nenasycené1,50 g
–– mononenasycené0,25 g
–– polynenasycené1,25 g
––– omega 30,33 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy416,67 g
– cukry391,67 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hrušek Hruška čerstvá 1000 g
300 g 300 g cukru krupice Cukr bílý 300 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
2 2 celé badyány Badyán
2 2 celé skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.