Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené papriky a rajčata se sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 321 kJ /
1 033 kcal
Bílkoviny39,69 g
– z toho živočišné bílkoviny30,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,94 g
Tuky73,21 g
– nasycené25,98 g
– nenasycené44,07 g
–– mononenasycené32,52 g
–– polynenasycené11,56 g
––– omega 33,31 g
Vláknina12,56 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 78 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy48,25 g
– cukry38,81 g
––– laktóza2,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
2 2 žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 300 g
2 2 bílé papriky Paprika bílá čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 větvičky 2 větvičky malých rajčat Rajče červené čerstvé
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného oregana Oregano sušené 2.5 g
trocha trocha soli Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
trocha trocha balzamikového octa Ocet balsamikový bílý
150 g 150 g kozího sýra Sýr hrudkový kozí 150 g
1 špetka 1 špetka mletého černého pepře (není nutné) Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.