Nutriční hodnoty (Pečené papriky a rajčata se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 321 kJ / 1 033 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,94 g |
Tuky | 73,21 g |
– nasycené | 25,98 g |
– nenasycené | 44,07 g |
–– mononenasycené | 32,52 g |
–– polynenasycené | 11,56 g |
––– omega 3 | 3,31 g |
Vláknina | 12,56 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,25 g |
– cukry | 38,81 g |
––– laktóza | 2,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 300 g |
2 2 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 větvičky 2 větvičky malých rajčat | Rajče červené čerstvé | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného oregana | Oregano sušené | 2.5 g |
trocha trocha soli | Sůl mořská | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
trocha trocha balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | |
150 g 150 g kozího sýra | Sýr hrudkový kozí | 150 g |
1 špetka 1 špetka mletého černého pepře (není nutné) | Pepř černý mletý |