Nutriční hodnoty (Trenčianská rychlá polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 586 kJ / 857 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,76 g |
| Tuky | 55,55 g |
| – nasycené | 33,20 g |
| – nenasycené | 22,26 g |
| –– mononenasycené | 8,29 g |
| –– polynenasycené | 13,96 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 16,14 g |
| Cholesterol | 138 mg |
| Sodík | 2,28 g |
| Sůl | 5,50 g |
| Sacharidy | 42,00 g |
| – cukry | 8,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 větší stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 250-300 g 250-300 g kvalitních párků | Párek vepřový | 275 g |
| 2 konzervy 2 konzervy fazolí v rajské omáčce | Fazole v tomatové omáčce | |
| 2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 3/4 3/4 -1 hrnek vývaru (vody) | Vývar masový | |
| olej (nebo máslo) | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| 1 špetka 1 špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| 1 špetka 1 špetka oregana | Oregano sušené | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |