Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Trenčianská rychlá polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 586 kJ /
857 kcal
Bílkoviny44,26 g
– z toho živočišné bílkoviny38,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,76 g
Tuky55,55 g
– nasycené33,20 g
– nenasycené22,26 g
–– mononenasycené8,29 g
–– polynenasycené13,96 g
––– omega 30,00 g
Vláknina16,14 g
Cholesterol 138 mg
Sodík 2,28 g
Sůl5,50 g
Sacharidy42,00 g
– cukry8,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší stroužek utřeného česneku Česnek čerstvý 70 g
250-300 g 250-300 g kvalitních párků Párek vepřový 275 g
2 konzervy 2 konzervy fazolí v rajské omáčce Fazole v tomatové omáčce
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
3/4 3/4 -1 hrnek vývaru (vody) Vývar masový
olej (nebo máslo) Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
cukr Cukr bílý
1 špetka 1 špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
1 špetka 1 špetka oregana Oregano sušené
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.