Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí paštika z kuřecích jater)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 804 kJ /
2 104 kcal
Bílkoviny89,67 g
– z toho živočišné bílkoviny87,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,82 g
Tuky181,22 g
– nasycené95,58 g
– nenasycené76,06 g
–– mononenasycené64,04 g
–– polynenasycené12,03 g
––– omega 32,35 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 2,90 g
Sodík 406 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy27,50 g
– cukry9,48 g
––– laktóza5,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
2 lžíce 2 lžíce olej Olej řepkový 22 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
koření na bylinkové máslo (podle potřeby) Provensálské koření
sušené bylinky (podle potřeby, např.: tymián, rozmarýn, pažitka) Petržel nať sušená
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
100 ml 100 ml smetana 31% Smetana kravská sladká 12% 100 ml
čerstvá kadeřavá petrželka Petržel nať čerstvá
tymián Tymián sušený
rozmarýn Rozmarýn sušený
mandlové plátky Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.