Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Třešňový sirup

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 6. 2015 17:26

Suroviny

Porce: 3 litry

Nutriční hodnoty

Energie24 567 kJ / 5 872 kcal
Bílkoviny27,00 g
Tuky12,00 g
Vláknina60,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 128 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 384,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Uchovávejte v chladu a temnu. Trvanlivost 15 měsíců.

Do vody a čaje jako sirup, 2 lžičky při kašli, denně na posílení imunity....

Lze jej vyrobit i bez Pektolu. V tom případě spotřebujte do 3 měsíců.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

iveta77

29. 6. 2020 17:17

Dneska vyzkoušeno poprvé a určitě ne naposledy. Díky za recept :yes::yes::yes:

heda.h

6. 6. 2017 18:05

výborný recept, přidala jsem mátu

Martina

17. 9. 2015 03:04

Super výborný sirup, nejlepší recept, který jsem našla. Vařila jsem podle něj i švestkový sirup a také vynikající. Moc děkuji. :-) :-D

Marketa

29. 6. 2015 10:42

magdalenka:Dobrý den, mohla bych poprosit o recept na višnovy sirup .děkuji Marketa

Jitta Mat

21. 6. 2015 23:22

Po pravdě jsem nad nevypeckováním nikdy nepřemýšlela. Proteiny mám radši z řízku než z červíků, a tak vypeckovávám i kompot. Jsem na to dost cíťa a otevřeně řečeno se mi zvedá žaludek a nejím, pokud mi v nějakém darovaném kompotu s peckami plave Pepa kraula. :-D Holt jsem fiflenka z města :-D:-D:-D
Navíc na sirup používám ty zralejší, které zase nedávám do kompotu, także vypeckováním odkrájím i případné "otlučeniny", nechci, aby mi sirup začal kvasit.

magdalenka

21. 6. 2015 22:56

rimanka:ja som zvykla robiť z višní sirup, kde som nevypeckovala, len som umyté višne rukami dobre mačkala a dala luhovať (je to iný recept).

rimanka

21. 6. 2015 22:52

Možná mám hloupý dotaz - je třeba třešně vypeckovat, když se to pak cedí? Já, že bych si ulehčila práci.

JanaDorazinova

21. 6. 2015 22:43

Jitta Mat: To je fuk, jasně, já mám zas láhve od jablkovice :-D

Jitta Mat

21. 6. 2015 20:31

Jana Remkova:Jsou z toho 3 litry. Akorat mám lahve od rumu a nálepky nešly dolů :-) a to jsem nemohla fotit. :-p

JanaDorazinova

21. 6. 2015 20:13

Jitko, tohle si hned posílám na email :-D Děkuji za recptík;-) Joo, ještě dotaz... Kolik máš těch lahví? Asi jednu??

Jana

21. 6. 2015 18:55

Je sirupvýborný, znám jej z minulého roku.Vyzkoušejte.:-8

Jitta Mat

21. 6. 2015 17:51

A i chutná skvěle. Opravdu doporučuji vyzkoušet :yes:

jarka skrobakova

21. 6. 2015 17:47

Sirup vypadá skvěle :yes::yes::-K:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí třešňový sirup třešnovy sirup za studena domácí sirup z třešní štáva z třešní domaci stava z tresni štáva z třešní recept šťáva z třešní za studena třešňový domácí sirup tresne stava tresnova stava třešnovy syrup domácí třešňový sirup recept syrup z tresni tresnova stava recept domácí štáva z třešní recept konzervování třešní recept na šťávu z třešní tresnovy sirup domaci pektol tresnovy.sirup

Suroviny: třešně, voda, cukr krystal, citron, pektol

TopRecepty.cz

Třešňový sirup

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V9oO