Nutriční hodnoty (Hrušky na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 785 kJ / 1 383 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,64 g |
| Tuky | 24,02 g |
| – nasycené | 14,49 g |
| – nenasycené | 7,51 g |
| –– mononenasycené | 6,15 g |
| –– polynenasycené | 1,36 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 19,74 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 122 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 208,50 g |
| – cukry | 172,53 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
| 4 lžíce 4 lžíce medu | Med nepasterovaný | 144 g |
| 400 ml 400 ml červeného vína | Víno červené suché | 400 ml |
| 1 kousek 1 kousek celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 6 6 hřebíčků | Hřebíček | |
| kůra z 1 kůra z 1 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| kůra z 1 kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 1 hrst 1 hrst nasekaných oříšků | Lískový ořech |