Nutriční hodnoty (Kuřecí žaludky na žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 44 016 kJ / 10 520 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 536,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 490,35 g |
| Tuky | 224,89 g |
| – nasycené | 106,89 g |
| – nenasycené | 112,61 g |
| –– mononenasycené | 60,30 g |
| –– polynenasycené | 52,31 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 1 466,99 g |
| Cholesterol | 503 mg |
| Sodík | 30,27 g |
| Sůl | 65,87 g |
| Sacharidy | 854,95 g |
| – cukry | 428,83 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kuřecích žaludků | Žaludky kuřecí | 300 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
| 60 g 60 g mrkve | Mrkev čerstvá | 60 g |
| 60 60 g celeru bulvy | Celer bulva čerstvá | 32400 g |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 3 kuličky 3 kuličky pepře | Pepř černý | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
| vývar na podlévání | Vývar masový | |
| 1 lžička 1 lžička sladké paprikové pasty | Pasta papriková | 5 g |
| k dokončení 100 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| volitelný citron | Citrón čerstvý |