Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rakytníkový rosol)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie21 611 kJ /
5 165 kcal
Bílkoviny7,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,65 g
Tuky39,90 g
– nasycené13,35 g
– nenasycené13,57 g
–– mononenasycené0,32 g
–– polynenasycené13,25 g
––– omega 36,50 g
Vláknina15,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 89 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 186,25 g
– cukry1 165,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
650 g 650 g čerstvých plodů rakytníku Rakytník čerstvý 650 g
300 g 300 g pomerančové dužiny Pomeranč čerstvý
50 g 50 g čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý 50 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1150 g 1150 g hnědého cukru Cukr třtinový 1150 g
1 sáček 1 sáček želírovací směsi 1:1
25 25 celých hřebíčků Hřebíček

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.