Nutriční hodnoty (Rakytníkový rosol)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 21 611 kJ / 5 165 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,65 g |
| Tuky | 39,90 g |
| – nasycené | 13,35 g |
| – nenasycené | 13,57 g |
| –– mononenasycené | 0,32 g |
| –– polynenasycené | 13,25 g |
| ––– omega 3 | 6,50 g |
| Vláknina | 15,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 89 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 186,25 g |
| – cukry | 1 165,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 650 g 650 g čerstvých plodů rakytníku | Rakytník čerstvý | 650 g |
| 300 g 300 g pomerančové dužiny | Pomeranč čerstvý | |
| 50 g 50 g čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| 1150 g 1150 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 1150 g |
| 1 sáček 1 sáček želírovací směsi 1:1 | ||
| 25 25 celých hřebíčků | Hřebíček |