Nutriční hodnoty (Rakytníkový rosol)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 21 611 kJ / 5 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,65 g |
Tuky | 39,90 g |
– nasycené | 13,35 g |
– nenasycené | 13,57 g |
–– mononenasycené | 0,32 g |
–– polynenasycené | 13,25 g |
––– omega 3 | 6,50 g |
Vláknina | 15,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 89 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 186,25 g |
– cukry | 1 165,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
650 g 650 g čerstvých plodů rakytníku | Rakytník čerstvý | 650 g |
300 g 300 g pomerančové dužiny | Pomeranč čerstvý | |
50 g 50 g čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 50 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
1150 g 1150 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 1150 g |
1 sáček 1 sáček želírovací směsi 1:1 | ||
25 25 celých hřebíčků | Hřebíček |