Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené pšenice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 890 kJ /
930 kcal
Bílkoviny37,01 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,01 g
Tuky24,87 g
– nasycené3,77 g
– nenasycené21,97 g
–– mononenasycené16,77 g
–– polynenasycené5,20 g
––– omega 30,24 g
Vláknina30,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy125,34 g
– cukry8,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g červené pšenice Pšenice 200 g
750 ml 750 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 750 ml
1/4 1/4 dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 hrsti 2 hrsti cherry rajčátek Rajčata cherry
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
trocha trocha soli Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1-2 lžíce 1-2 lžíce balzamikové redukce
1 hrst 1 hrst naklíčených fazolí mungo Fazole bílé
naklíčená ředkev na ozdobu (nebo řeřicha) Ředkev bílá čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.