Nutriční hodnoty (Salát z červené pšenice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 890 kJ / 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,01 g |
Tuky | 24,87 g |
– nasycené | 3,77 g |
– nenasycené | 21,97 g |
–– mononenasycené | 16,77 g |
–– polynenasycené | 5,20 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 30,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 125,34 g |
– cukry | 8,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g červené pšenice | Pšenice | 200 g |
750 ml 750 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 750 ml |
1/4 1/4 dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 hrsti 2 hrsti cherry rajčátek | Rajčata cherry | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
trocha trocha soli | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce balzamikové redukce | ||
1 hrst 1 hrst naklíčených fazolí mungo | Fazole bílé | |
naklíčená ředkev na ozdobu (nebo řeřicha) | Ředkev bílá čerstvá |