Nutriční hodnoty (Salát z červené pšenice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 890 kJ / 930 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,01 g |
| Tuky | 24,87 g |
| – nasycené | 3,77 g |
| – nenasycené | 21,97 g |
| –– mononenasycené | 16,77 g |
| –– polynenasycené | 5,20 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 30,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 125,34 g |
| – cukry | 8,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g červené pšenice | Pšenice | 200 g |
| 750 ml 750 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 750 ml |
| 1/4 1/4 dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 hrsti 2 hrsti cherry rajčátek | Rajčata cherry | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| trocha trocha soli | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce balzamikové redukce | ||
| 1 hrst 1 hrst naklíčených fazolí mungo | Fazole bílé | |
| naklíčená ředkev na ozdobu (nebo řeřicha) | Ředkev bílá čerstvá |