Nutriční hodnoty (Hraběnčiny řezy s vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 25 726 kJ / 6 149 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 74,72 g |
Tuky | 334,80 g |
– nasycené | 129,55 g |
– nenasycené | 174,01 g |
–– mononenasycené | 74,29 g |
–– polynenasycené | 99,73 g |
––– omega 3 | 15,93 g |
Vláknina | 42,10 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 518 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 653,43 g |
– cukry | 321,95 g |
––– laktóza | 4,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
1 sáček 1 sáček cukru s rumovou příchutí (případně vanilkového cukru) | Cukr bílý | |
200 g 200 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 200 g |
4-6 4-6 bílků | Vaječný bílek | 165 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 lžička 1 lžička vinného octa | Ocet vinný bílý | 5 ml |
1 lžička 1 lžička bramborového škrobu | Bramborový škrob | 5 g |
moučkový cukr na posypaní | Cukr bílý |