Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hraběnčiny řezy s vlašskými ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie25 726 kJ /
6 149 kcal
Bílkoviny109,44 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny74,72 g
Tuky334,80 g
– nasycené129,55 g
– nenasycené174,01 g
–– mononenasycené74,29 g
–– polynenasycené99,73 g
––– omega 315,93 g
Vláknina42,10 g
Cholesterol 1,39 g
Sodík 518 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy653,43 g
– cukry321,95 g
––– laktóza4,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
150 g 150 g krupicového cukru Cukr bílý 150 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
3 lžíce 3 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 75 ml
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 10 g
1 sáček 1 sáček cukru s rumovou příchutí (případně vanilkového cukru) Cukr bílý
200 g 200 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 200 g
4-6 4-6 bílků Vaječný bílek 165 g
špetka špetka soli Sůl mořská
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
1 lžička 1 lžička vinného octa Ocet vinný bílý 5 ml
1 lžička 1 lžička bramborového škrobu Bramborový škrob 5 g
moučkový cukr na posypaní Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.