Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křepelky sous - vide s pečenou zeleninou a jogurtovým dipem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 478 kJ /
592 kcal
Bílkoviny11,74 g
– z toho živočišné bílkoviny7,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,34 g
Tuky47,21 g
– nasycené9,10 g
– nenasycené34,49 g
–– mononenasycené11,02 g
–– polynenasycené23,48 g
––– omega 30,52 g
Vláknina9,21 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 489 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy26,72 g
– cukry8,18 g
––– laktóza6,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 křepelek Křepelka stehno s kůží
12 plátků 12 plátků anglické slaniny Anglická slanina
1/2 lžičky 1/2 lžičky uzené papriky Paprika uzená 2.5 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 2.5 g
1 lžička 1 lžička sušeného rozmarýnu Rozmarýn sušený 5 g
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu Tymián sušený 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky majoránky Majoránka sušená 3.5 g
1 lžička 1 lžička sušeného česneku Česnek sušený 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené cibule Cibule sušená 2.5 g
sůl Sůl mořská
mrkev Mrkev čerstvá
červená řepa Červená řepa čerstvá
brambory Brambor zimní
dýně Dýně čerstvá
cuketa Cuketa čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
paprika Paprika bílá čerstvá
rajčata Rajče červené čerstvé
batáty Batáty neloupané
směs koření na ratatouille
sůl Sůl mořská
150 g 150 g jogurtu (10%tuku) Jogurt kravský bílý 3,5% 150 ml
50 g 50 g majonézy Majonéza 50 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.