Nutriční hodnoty (Pikantní vepřové s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 197 kJ / 1 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 171,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 166,51 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
| Tuky | 33,09 g |
| – nasycené | 8,17 g |
| – nenasycené | 16,24 g |
| –– mononenasycené | 13,07 g |
| –– polynenasycené | 3,17 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 559 mg |
| Sodík | 4,04 g |
| Sůl | 9,36 g |
| Sacharidy | 60,87 g |
| – cukry | 28,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 750 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
| 4 lžíce 4 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
| 50 ml 50 ml vývaru | Vývar masový | 50 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| chilli koření | Chilli paprička mletá | |
| olej | Olej řepkový |