Nutriční hodnoty (Pikantní vepřové s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 197 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 166,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
Tuky | 33,09 g |
– nasycené | 8,17 g |
– nenasycené | 16,24 g |
–– mononenasycené | 13,07 g |
–– polynenasycené | 3,17 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 559 mg |
Sodík | 4,04 g |
Sůl | 9,36 g |
Sacharidy | 60,87 g |
– cukry | 28,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 750 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
4 lžíce 4 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
50 ml 50 ml vývaru | Vývar masový | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
chilli koření | Chilli paprička mletá | |
olej | Olej řepkový |