Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulgur s pečenou dýní, cuketou a žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 738 kJ /
1 610 kcal
Bílkoviny24,21 g
– z toho živočišné bílkoviny0,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,10 g
Tuky99,99 g
– nasycené20,29 g
– nenasycené79,31 g
–– mononenasycené68,18 g
–– polynenasycené11,13 g
––– omega 30,16 g
Vláknina29,04 g
Cholesterol 38 mg
Sodík 64 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy141,52 g
– cukry10,59 g
––– laktóza0,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
230 230 g kostek dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
30 g 30 g olivového oleje Olej olivový 30 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky čubrice Čubrica 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky granulovaného česneku Česnek sušený 2.5 g
160 g 160 g bulguru Pšeničný bulgur 160 g
320 g 320 g vody Voda 320 ml
sůl Sůl mořská
60 g 60 g olivového oleje Olej olivový 60 ml
55 g 55 g červené cibule Cibule červená čerstvá 55 g
125 g 125 g mladé cukety Cuketa čerstvá 125 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
70 g 70 g čerstvých žampionů Žampion čerstvý 70 g
15 g 15 g másla Máslo kravské 15 g
petrželové lístky lístky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.