Nutriční hodnoty (Bulgur s pečenou dýní, cuketou a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 738 kJ / 1 610 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,10 g |
| Tuky | 99,99 g |
| – nasycené | 20,29 g |
| – nenasycené | 79,31 g |
| –– mononenasycené | 68,18 g |
| –– polynenasycené | 11,13 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 29,04 g |
| Cholesterol | 38 mg |
| Sodík | 64 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 141,52 g |
| – cukry | 10,59 g |
| ––– laktóza | 0,12 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 230 230 g kostek dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 30 g 30 g olivového oleje | Olej olivový | 30 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky čubrice | Čubrica | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky granulovaného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
| 160 g 160 g bulguru | Pšeničný bulgur | 160 g |
| 320 g 320 g vody | Voda | 320 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 60 g 60 g olivového oleje | Olej olivový | 60 ml |
| 55 g 55 g červené cibule | Cibule červená čerstvá | 55 g |
| 125 g 125 g mladé cukety | Cuketa čerstvá | 125 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 70 g 70 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 70 g |
| 15 g 15 g másla | Máslo kravské | 15 g |
| petrželové lístky lístky |