Nutriční hodnoty (Bulgur s pečenou dýní, cuketou a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 738 kJ / 1 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,10 g |
Tuky | 99,99 g |
– nasycené | 20,29 g |
– nenasycené | 79,31 g |
–– mononenasycené | 68,18 g |
–– polynenasycené | 11,13 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 29,04 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 64 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 141,52 g |
– cukry | 10,59 g |
––– laktóza | 0,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
230 230 g kostek dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
30 g 30 g olivového oleje | Olej olivový | 30 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky čubrice | Čubrica | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky granulovaného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
160 g 160 g bulguru | Pšeničný bulgur | 160 g |
320 g 320 g vody | Voda | 320 ml |
sůl | Sůl mořská | |
60 g 60 g olivového oleje | Olej olivový | 60 ml |
55 g 55 g červené cibule | Cibule červená čerstvá | 55 g |
125 g 125 g mladé cukety | Cuketa čerstvá | 125 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
70 g 70 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 70 g |
15 g 15 g másla | Máslo kravské | 15 g |
petrželové lístky lístky |